About me, contact en bedrijven.Gegroet ! Ik ben Annika. Ik werd 15 jaar (08/04/99) geleden geboren in Zutphen. Inmiddels woon ik hier al meer dan 10 jaar niet meer. Nu woon ik in een dorp in Gelderland.
Ik heb een voorliefde voor indiebands! Echosmith, Handsome Poets en Kensington zijn een paar van deze. Ook hou ik heel erg van muziek als dat van Charli XCX en Lana Del Rey.
Shoppen is een groot hobby van me. Dus Fashion en Beauty ook. Vandaar ben ik begonnen met bloggen. In de zomer van 2010 begon ik mijn eerste blog. De naam was Alleszvoormeisjes. Volgens mij, als je op google zou zoeken, zou deze nog steeds bestaan.
Maar omdat ik graag iets nieuws wilde startte ik een winactie: Verzin een naam voor mijn nieuwe blog! En zo kwam de naam, business of a girl !
Nog steeds blog ik met veel plezier, maar merk ik wel dat ik er minder tijd voor heb. Maar ik doe toch m'n best om zo veel mogelijk te schrijven ! Want jullie moeten natuurlijk ook iets te lezen hebben !


 

Op deze blog schrijf ik zo vaak als ik kan een artikel, meestal elke dag dus! Mijn artikelen gaan over Fashion, Fotografie, Lifestyle en Beauty. :)
Voor vragen kun je mij mailen naar businessofagirl@live.nl
Bent u van een officieel persbedrijf , dan kunt u contact met mij opnemen via mijn mail businessofagirl@live.com . Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.