donderdag 10 november 2011

Pictures:) #2

dutch blogpost.

1 keer in de twee weken laat ik foto's van de afgelopen tijd zien, kijk mee!


Deze foto slaat nergens op, maar ik vond de kleuren wel leuk! Op mijn nagel de 'Engelse´ vlag, is mislukt, had ´m uit m´n hoofd gemaakt, maar ik was vergeten dat die streepjes niet aan elkaar zitten, als je begrijpt wat ik  bedoel.
Wij hebben een dartbord in de woonkamer en toen ik een keer eerste uur vrij had ging ik darten, yeaah ik had een trippel 20!
Over 5 minuten begon de school.. Dit is dus echt een heel lang verhaal! Ik fiets elke dag 10 km naar school. Maar toen een keer knapte mijn snelbinder en kwam in mijn spaken.. Dus ik bel naar huis, is m'n vader niet meer thuis! Bel ik mijn moeder(ze zijn gescheiden en mijn moeder heeft geen auto)en zij zegt: 'loop eerst maar even naar huis,misschien is ie er toch nog.'  Loop ik twee km naar huis, iedereen mij raar aankijken, want mijn fiets maakte idioot veel kabaal. Ik thuis aankomen is er idd niemand thuis. Ik belde me moeder weer en zij zei: ' Ik bel wel naar de school. Kon ze de school niet bereiken! Toen heeft ze mijn vader op de mobiel gebeld, die ie gelukkig voor de verandering had aanstaan! Maar ja, die was op de fiets naar 't werk gegaan , dus die moest een half uur terug fietsen. Uiteindelijk heb ik het hele eerste uur gemist! (en daarna kon ik het lokaal niet vinden, want ik wist het rooster niet, maar gelukkig zag ik mensen uit de klas!)
Een collage van  Teske !  . Voor levensbeschouwing moesten we een inspirerend persoon kiezen, nou toen ik welke blog zag wilde ik ook bloggen? Juist ja, die van Teske!


Hihih, haren. Foto is vandaag gemaakt! Misschien zie je het roze haar een beetje?
Nieuwe portemonnee en Just Dance 3!<3  Just dance 3 is echt verslavend!!!


OMG, dit stond dus uiteindelijk in ons antwoordenboekje voor Aardrijkskunde ofz.  Kim , Nikki en ik dachten zo: ' haha Jeroen heeft net ook een ' huis'  getekend,dus doet ie het nu wel weer. Hahah en toen tekenden Jeroen en Dirk dit.

Was het weer voor deze keer, laatste was nogal vaag,..

xoxo

9 opmerkingen:

 1. Haha dat laatste van Dirk & Jeroen was lachen xD
  XXX iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa♥
  ik zal het niet snel vergeten xD lol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hun vergeet je je hele leven niet meer..:P x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk!
  als ik 99 ben dan weet ik nog steeds wie dirk en jeroen is xD
  xx iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah en dan ben je heel oud, vraagt iemand je : ' En waar moet je aan denken als je aan je middelbare schooltijd denkt?' Antwoord: ' Dirk en Jeroen!'

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha jaa precies!
  En dan zit jij in een oude schommelstoel en dan ben jij al vergeten wie dirk en jeroen is todat ik je geheugen ging opfrissen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahah lol:P En dan zeg ik: ' ojaaa, hoe had ik dat kunnen vergeten!?'

  dirk beumer heeft zich aangemeld, komt opeens zo in beeld!:P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha maar laten we maar stoppen met schrijven xD
  mijn vingers worden moe,
  maar dirk en jeroen zijn wel aardig :P

  BeantwoordenVerwijderen