woensdag 25 april 2012

MUSICCC.(L)

Er zijn een paar liedjes die ik vaak luister. Sommige ken ik al wat langer, sommige nog maar kort. De liedjes die ik nu luister ga ik jullie laten horen.


De cover van Tiffany Alvord van het liedje Secrets , vind ik nog steeds heel mooi. Ik luister ´m vaak. Het doet me aan van alles denken. Te veel eigenlijk. Ik hou van dit liedje, waarom weet ik niet precies, maar sommige zinnen, die laten je nadenken, als je begrijpt wat ik bedoel.Dit liedje ken ik ook al wat langer, vanaf januari ongeveer. Het is van Demi Lovato en heet ´Give your heart a break ´. Ik luister deze ook vaak, een liedje dat ik altijd leuk vind.Dit liedje van Cher Lloyd luister ik ook vaak.  With ur love is echt een vrolijk liedje.Rita Ora ken ik van het liedje `Hot right now´, Dit is een ander liedje van haar : ' R.I.P. Ik ken het liedje niet zo lang, maar wauw, wat is dit een mooi nummer!


One direction kon natuurlijk niet ontbreken! Forever young vind ik een van hun mooiste liedjes. Waarom weet ik eigenlijk helemaal niet!


xoxo'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten