maandag 14 januari 2013

Update van de hipster.

Yeah wauw, dit liedje moest er even bij want ajkskhf dit is zo'n geweldig liedje !
 
Hoi! Daar ben ik weer, het lijkt echt alsof ik eeuwen niet heb geschreven. Maar nu komt dan eindelijk een update. Want ik had tijd !
Nee, ik had dus niet veel tijd en m'n inspiratie was like 0,0% . En nu begin ik weer een beetje inspiratie te krijgen, maar wat denk je? IK HEB PROEFWERKWEEK. Ja, wat een hel. Ik zit nog steeds voor mijn gevoel in de vakantie en leren lukt dus echt niet ! ASHH.
Maarja, ik hoef nu dus pas om kwart over 11 te beginnen. Maar ik wil niet fietsen , wantja, het is veel te koud! Dus nu moet ik gezellig met de bus, woehoeh, dusja, daar ga ik dan maar om 10 uur naartoe lopen.
 
Dus nu zit ik achter de computer me te vervelen. Nouja, eigenlijk zou ik ook kunnen leren, maar ik vind dat ik duits toch wel redelijk ken, ich soll, du sollst, er/sie/es soll enz. Nask wordt een ander verhaal, frequenties enzo, niet echt m'n ding !
 
 Tumblr_lu6ugmnohw1qhdkxco1_500_large
Maarja, ik had dus vakantie, ik heb best wel leuke dingen gedaan opzich, naar centrO en naar een soort van pretpark. Maar toen begon school weer en moest ik vroeg opstaan, dacht ik. Maar ik had maandag eerste 4 uur vrij en woensdag eerste 3. Dus moest ik 3 dagen vorige week maar 4 uur naar school. Dus in het schoolritme zit ik totaal niet.

Ik wilde ook leuk eigen plaatjes bij dit artikel doen, doet die uploadknop het weer eens niet! Dan moet ik maar wat anders gaan doen.. Vertellen dat ik nog steeds probeer om meer te schrijven, maar ik het steeds vergeet ofzo.


Tumblr_lu9ovierhp1r29t5yo1_500_large

Lala, ook ben ik nog steeds fan van the vampire diaries. Inmiddels ben ik al over de helft van seizoen 3, dus heb ik in die 2 maandjes al veel gekeken. Helaas heb ik hier ook al weinig tijd voor. :(

Maar ik ga stoppen, want ik heb weer nog heel veel te doen *onder het schrijven van dit artikel ging m'n mobiel 3829758937x af* Dus tot ziens !

Liefs,

Annika.

4 opmerkingen: