vrijdag 1 maart 2013

Mijn 'The Vampire Diaries' Verslaving.Mijn grootste verslaving op het moment is The Vampire Diaries! Ik kijk het liefst 24/7! Het is echt super leuk. En in dit artikel ga ik jullie iets vertellen over tvd en voor de mensen die het al kennen, die kunnen natuurlijk ook de geweldige plaatjes bekijken!Plot.

De serie gaat over de jonge Elena uit het kleine plaatsje Mystic Falls. Haar ouders zijn overleden en ze woont samen met haar broertje Jeremy en haar tante Jenna. Ze is vriendinnen met Caroline en Bonnie. Dan ontmoet ze de misterieuze Stefan, met wie ze een relatie begint. Maar is hij wel wie ze denkt dat hij is? En dan heb je nog de jaloerze broer Damon, die eigenlijk verliefd is op zijn broer's vriendin, Elena.

In elke aflevering gebeurt er wel iets onverwachts. Er zijn vampieren, heksen, weerwolven en zelfs hybrids!

 

The Originals.

Later in de serie kom je meer te weten over 'the originals' , de eerste vampieren. Als eerste de vader van het gezin Mikael Mikaelson, hij wilde voor zijn gezin het eeuwige leven. Esther, de moeder, was heks en werd geen vampier. Hun kinderen Elijah, Finn, Klaus, Kol en Rebekah werden vampier. Klaus was eigenlijk geen zoon van Mikael maar van een weerwolf, hierdoor werd hij dus half vampier en half wolf.

Tumblr_lc6bozlnmi1qcyureo1_500_large

Stelena of Delena?

Stefan en Damon waren in 1864 verliefd op Katherine, Elena's dubbelganger. Katherine was vampier en heeft er voor gezorgd dat Damon en Stefan zijn getransformeerd in vampieren. Nu, jaren later zien ze Elena, ze vinden haar allebei leuk. Maar eigenlijk vindt Elena alleen Stefan leuk. Later beseft Elena dat ze gevoelens heeft voor Damon. Persoonlijk vind ik delena leuker en jullie?
Wat vinden jullie van the vampire diaries? Kijken jullie het ook, of gaan jullie het kijken? Zet het in de comments!

Liefs,
Annika


Geen opmerkingen:

Een reactie posten