zondag 1 december 2013

Next year I want to...

Almost 2014
 
Vandaag is het alweer december! Dat betekent dat het nog maar 31 dagen duurt totdat het 2014 is ! En natuurlijk zijn er dingen die ik volgend jaar wil doen, en dat lijkt me leuk om te delen met jullie. Lees je verder?
 

wonderland | via Tumblr
 
Naar Denemarken (of Zweden)
 
Ik wil heel graag een keer naar het noorden! Ik houd sowieso niet heel erg van zonvakanties, dus dat zul je me waarschijnlijk ook niet zien doen, wel houd ik heel erg van shoppen en ik weet dat je dat in Copenhagen goed kunt doen!
Verder wil ik ook graag naar Zweden, aangezien daar een van mijn favoriete winkels Monki vandaan komt. En natuurlijk wil ik heel graag naar een optreden van Eric Saade!
 
Charli XCX  | via Facebook
 
Optreden van Charli XCX
 
Hier zou ik in oktober eigenlijk al heen gaan met een vriendin, maar helaas werd dit concert afgelast, maar de tour gaat in 2014 weer door, dus daar wil ik zeker naar toe! Ik vind Charli's stijl echt super leuk en haar muziek ook!
 
♡ Grunge ♡
 
Meer tekenen en beter tekenen
 
De laatste tijd ben ik er achter gekomen dat ik tekenen heel leuk vind om te doen, alleen is er een probleem, ik ben er niet super goed in. Dus daarom wil ik hier iets aan doen en meer gaan tekenen!
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die ik wil doen komend jaar, maar dit is tot nu toe mijn top 3, wat willen jullie graag doen volgend jaar? Schrijf het in de comments!

Liefs,
Annika

1 opmerking: