zaterdag 15 december 2012

Shoplog Primark .

Afgelopen vrijdag ben ik weer eens een keertje naar Primark geweest. Dus weer een shoplog!

 

 
Als eerste, sorry voor de niet al te goede foto's. Maar je zult het ermee moeten doen.
Ik kocht als eerste dit groene blousje. De kleur is een beetje legerachtig groen, maar dan iets lichter. Deze was 13 euro. Daarnaast zie je een zwart tasje dat ik kocht voor 5 euro.
 Dan heb ik dit t-shirt gekocht. Het is meer iets voor de zomer, aangezien de stof heel dun is. Maar ik vond 'm erg leuk doordat je de kruisjes erdoorheen kan zien, dus heb ik 'm toch gekocht. En 5 euro, dat is niks toch . Ook zie je op de foto een panty en een riem met studs. Beide voor 3 euro .
 
 
Ik kocht een simpel zwart hemdje voor 2,50. Daarnaast zie je een simpel zwart vestje. Ik heb hier al 2 van, maar die zijn allebei kapot, dus had ik een nieuwe nodig. Kost 10 euro . Dan nog een warme sjaal voor 4 euro .
 
 
Ik kocht dit rokje. Eigenlijk een heel simpel rokje, maar wel met crosses. En laat ik dat nou eens heel leuk vinden . Op het kaartje stond dat deze 4,50 kostte, maar bij de kassa bleek dit 4 euro te zijn !
 
 
Bij DM kocht ik een parfum! Wonderstruck van Taylor Swift. Het flesje vind ik echt super mooi. holografisch en als je hem in het licht houdt, licht het op. De geur zelf vind ik ook heel lekker ruiken. Voor 15 ml betaal je 13.95. Verder heb ik bij Primark ook wat sieraden gekocht. Als eerste deze ketting, met alweer, een kruis. Deze was 2 euro. De simpele armbandjes daarnaast kostten 1,50. En de schuifspeldjes waren ook 1.50.
 
 
Als laatste kocht ik bij Primark een geurkaars. Ik heb eigenlijk nog nooit een geurkaars gehad, dus ik ben benieuwd, haha. 1 euro  was deze.
 
Liefs,
Annika
 
 
 
 
 

1 opmerking: