zondag 2 december 2012

Update ; wintertime.

 
Hallo ! =D
Weer eens een update vandaag . Want ik ga jullie vertellen over een aantal nieuwe dingen die gaan gebeuren op mijn blog. En verder ook nog allemaal andere dingen. Dusja, wil je meer weten, klik dan op de knop meer lezen .

 
IK MIS DIT. Een zonnebril opkunnen . Want het is nu ijskoud en het regent en er is geen zon. Tja, ik haat de winter . Bah, fietsen door de kou, je hele haar nat door de mist en een uur pijn aan je handen omdat ze zo koud zijn. Bahbahbah, alleen op foto's is de winter mooi .
Nouja, niet alles aan de winter is slecht. Ik bedoel. Je hebt dan Sinterklaas. En natuurlijk Kerstmis , ohja, niet te vergeten oud en nieuw. En het is leuk om foto's te maken deze tijd van het jaar. Maar liever geef mij maar de zomer (en de vakantie) !
 
Verder ga ik het nu maar eens hebben over bloggen . Ik ben dus bezig om een nieuwe layout te maken, wil nog niet erg lukken, maar vandaag heb ik dus de hele dag de tijd, aangezien ik dus helemaal geen huiswerk heb .
Verder wil ik meer gadgets aan m'n blog toevoegen, dus daar ga ik ook nog wel even mee bezig zijn, want de computer werkt niet bepaald mee .
 
 
Ook heb ik een nieuwe obsessie, the vampire diaries. Het begon als 'Ik verveel me, laat ik eens een aflevering van the vampire diaries kijken' Enja, toen was Annika verslaafd . En nu kijk ik per dag dus minstens 2 afleveringen , dus binnen een week van de tijd ben ik al over de helft van seizoen 1, wat ik best ver vind , omdat die afleveringen 40 minuten duren.
 
En dan bestaat er ook nog zoiets als school. Gelukkig heb ik de laatste tijd wel veel vrij en heb ik woensdag, ja op pakjesavond-dag vrij. En het duurt nog maar 2 weken tot het EIN-DE-LIJK kerstvakantie is. Van mij mag het nu al wel zijn, heb het echt helemaal gehad met school !
 
Wel wil ik graag weer heel veel artikelen schrijven en doe ik momenteel 'the december photo challenge. ' op instagram. Als je daar meer over wil weten moet je me even volgen op instagram (x_annikaa)
 
Liefs,
Annika
 


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Leeeuk. =D Ik nu ook bijna ! Waarschijnlijk morgen de hele dag kijken, want ik heb een vrije dag ! =D

   Verwijderen
 2. Blerrg ijskoud inderdaad.
  Ik doe ook de december photo challenge! ga je meteen volgen:D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff, ja en glad ! Ik ben vandaag dus van m'n fiets gevallen !
   Leuk! Dan volg ik je terug ! :)
   xo

   Verwijderen
 3. Leuke blog heb je, ik doe ook de challenge maar dan op mijn blog !:)

  BeantwoordenVerwijderen