vrijdag 8 februari 2013

Current loves: Music.

285397_141073152646809_100002323748469_267436_693538_n_large

De laatste tijd heb ik van bepaalde artiesten veel muziek geluisterd. Sommige bekender dan anderen.  Vandaag ga ik delen met jullie wat op dit moment mijn favoriete artiesten zijn!



Tone Damli & Eric Saade

Misschien komen deze namen je bekend voor, misschien ook niet. Want deze artiesten komen niet uit de VS of GB ! Tone Damli komt uit Noorwegen. Ze heeft jaren geleden meegedaan aan de Noorse versie van Idols. Ze heeft inmiddels al verschillende albums opgenomen!
Eric Saade ken je misschien van het eurovisie songfestival van 2011, hij deed mee met het liedje popular. Hierbij werd hij 3e. Nou vond ik dat liedje in die tijd al leuk - dat was in groep 8 (!!!) - Later ben ik er weer eens op gaan zoeken! En ik vond nog meer leuke liedjes van hem! Waaronder dus dit liedje, samen met Tone Damli, het heet Imagine.



Marina and the Diamonds

Een artiest die ik ook erg goed ben gaan vinden is Marina and the Diamonds. Dankzij just dance 4 ben ik weer op haar muziek gekomen! Aangezien daar 'Oh No!' opstaat. Nou ging ik eens op youtube zoeken naar meer van haar liedjes en kwam op het liedje 'How to be a Heartbreaker.'  En dit liedje vind ik dus echt heel leuk! Net zoals haar kledingstijl in deze clip, het bandje in haar haar vind ik echt super leuk staan! Dus een paar dagen later heb ik ook van die lintjes gekocht, alleen draag ik ze nooit overdag, haha.



Taylor Swift

Taylor Swift heb ik de laatste tijd zeg maar weer herontdekt. En aangezien ik whatsapp met  Annemone hoor ik nogal veel over Taylor. Ik vind op haar nieuwe album echt heel wat liedjes leuk! Maar ik vind het liedje Everything has Changed samen met Ed Sheeran een van de leukste. Hierboven zie je trouwens de clip van Begin Again. Ook een heel leuk liedje!

Ben jij de laatste tijd nog veel muziek gaan luisteren van bepaalde mensen en wat vind jij van deze artiesten? Zet het onder in de comments!

Liefs,
Annika.

1 opmerking: