woensdag 14 september 2011

Blogs die ik volg.

Nu ik blogger heb kan ik ook blogs volgen. Dat doe ik dan ook!  Natuurlijk volg ik nog niet zo veel blogs, maar over de blogs die ik tot nu toe volg , wilde ik graag een artikel schrijven!

a nail fairytale

Deze blog volg ik al een tijdje, ook voor dat ik op blogger zat. Deze blog is van Vera en er komt ongeveer elke dag wel een artikel online. Helaas kan ik geen reactie's meer bij haar plaatsen, omdat dat het niet doet op mijn computer, maar het is wel een super leuke blog!

FASHION.beauvee

Dit is dus een blog die ik pas net heb ontdekt! Ik vind dit een super leuke blog! De blog is van Britt en ze is 12 jaar. Haar artikelen gaan meestal over Fashion.

F.A.B.E.

Deze blog is van Tessa.  Tessa is 12 jaar en op haar blog vind je vooral Fashion en Beauty artikelen. Ze is vriendinnen met Britt, van de blog die ik hierboven noemde.


FASHION.Fashion,Beauty & Lifestyle

Ik weet eigenlijk niet of deze blog een andere naam heeft,maar ik heb gewoon opgeschreven wat er stond.  Dit meisje is Nederlands en is pas van curacau naar Nederland verhuisd. Ze schrijft hele leuke artikelen en deze blog is dus echt een aanrader!
FASHION.

Ride Your Rollercoaster

Deze blog is van Puck, een meisje dat ik een keer op gosupermodel tegenkwam ;) Ze schrijft hele leuke artikelen en ik vind het een super leuke blog!


SHIAWASE

Deze blog is van Annika, natuurlijk niet mezelf, maar iemand anders. Los van het feit dat ik het leuk vind om een blog te volgen van een naamgenootje , vind ik het ook een super leuke blog! De artikelen zijn heel goed geschreven, dus kijk 's een keer op de site!


XOXO

1 opmerking:

  1. Aah wat lief van je dat je mijn blog er bij hebt gezet!
    Ja haha mijn blog heet fashion,beauty en lifestyle. hihi heeel orgineel maarnietheus:D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen