donderdag 27 oktober 2011

:)

Hier een artikeltje van mij. Nou toen ik 's morgens wilde opstaan voelde ik me direct niet lekker, ik heb nog wel geprobeerd om make-up enzo te doen, maar ik was helemaal naar en duizelig, dus toen ging ik maar weer liggen. Ik ben dus ziek thuisgebleven. Gelukkig hadden we vandaag geen belangrijke proefwerken ofz.  Meestal vertrekken we met fietsen zo ong. rond half 8. Ik stuurde dus een sms met : 'Ik ben ziek dus ik ga niet naar school..' Kwam die sms dus niet aan, dus dachten zij, dat ik dacht, dat we eerste uur vrij hadden. maar goed, ik was er dus de hele dag niet dus later op hyves vroegen ze of ik ziek was en dat was ik dus. Ze hadden Frans uitval, hoorde ik ook nog. En Nikki had mijn so van geschiedenis en toen vroeg ik wat mijn cijfer was en toen gebeurde er een wonder ofzo, want ik had een 8 en ik dacht eerder een net voldoende. Inmiddels was ik al weer minder ziek en ik had m'n huiswerk ook al gemaakt. Het was toen alweer 3 uur en omdat ik me al veel beter voelde heb ik eindelijk gewone kleren aangedaan, want al die tijd zat ik nog in mijn pyjama.

Mijn super stoere pyjama ^^ Sesamstraattt.

Toen ging ik maar een beetje internetten op de iPad, omdat ik niks te doen had. Toen kwam ik iets heel leuks tegen op Miss Lipgloss En dat was dus een soort haarverf die je 1 dag kon indoen en dan weer kan uitwassen. Als ik het een keer ergens zie , ga ik het zeker uitproberen!

12e40ca7 Pastel haar met Color Bug

Het was dittt. ^^


Verder was het een gewone dag en ik ben alweer beter:) En zaterdag gaan we nog naar Laura , omdat ze jarig was vandaag! Alsnog gefeliciteerd!


xoxo


2 opmerkingen:

 1. Leuke update!
  gelukkig ben je niet meer ziek.
  hihi leuke pyjama!
  oh dat haarverf voor 1 dag lijkt me gaaf!
  ik denk dat ik dan paars of roze zou doen:)

  ik volg je.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow I just discovered your blog and really like it. Think you have great style and am following now! Definitely a new fan! You are very inspiring
  Pop up by my page when you get a chance xoxo Tamara
  www.theglamandglitter.com

  BeantwoordenVerwijderen